Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yerında mütehassıs ve sertifikalı fonçılarımızın yardımları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şenseı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim esenlanabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı güzel kolayca açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve Yangın Çıkış Kapısı kalitesine için tadil göstermektedir. Ederı etkileyen baş aktif fiil kapının ateşe metanet seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Bayağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

şayet bir yangın bapsı midein paha meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en dobra yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna için en selim ederı kullanmak olacaktır.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden yardım etmektedir çünkü kullanım maksadı çok baskı koşullar altında çalışmalevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira ölümlü birey emniyetliği ile aracısız alakalı olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak yapım sektöründe ki işletmelere sertifikalı şayan yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page